Kas mõtlesite per ?
avastatakse esimesed kahjurilestad. Esmane tõrje on tavaliselt vahemikus 2–50 isendit m 2 kohta. Tõrjet tuleks korrata üks või kaks korda nädalaste…
swirskii , Neoseiulus cucumeris or Amblydromalus limonicus ) või tomati puhul röövmardikatega ( Macrolophus pygmaeus or Nesidiocoris tenuis ).…
aeg pärast toote kättesaamist 1–2 päeva. Hoiustamise temperatuur 12–14 °C/54–57 °F. Hoiustamistingimused Pimedas, CO 2 kumuleerumise vältimiseks…
kõlblikkusaega karbilt. Keskmiselt säilib toode 2–3 kuud. Hoiustamise temperatuur Hoidke külmkapis temperatuuril 2–6 °C/35–43 °F, ventileeritavas…
aeg pärast toote kättesaamist 1–2 päeva. Hoiustamise temperatuur 10–15 °C/50–59 °F. Hoiustamistingimused Pimedas, CO 2 kumuleerumise vältimiseks…
aeg pärast toote kättesaamist 1–2 päeva. Hoiustamise temperatuur 17–20 °C/63–68 °F. Hoiustamistingimused Pimedas, CO 2 kumuleerumise vältimiseks…
esimesed kahjurid. Esmane tõrje on tavaliselt vahemikus 100–500 isendit m 2 kohta. Parima kasutusviisi leidmiseks konsulteerige Kopperti nõustajaga…
Saate uusimad uudised ja teabe oma taimede kohta otse postkasti.